Wij hebben in het voorjaar ’19 onze achtertuin opgeknapt. Omdat ik zelf graag bezig ben met dingen uitdenken, heb ik mijn 3D programma er bij gepakt en ben gaan spelen met wat qua tuin goed bij ons zou passen. Na een stuk of 6 revisies zijn we met dit ontwerp in ons hoofd naar een tuincentrum gegaan. Doordat ik alles opgemeten had wisten we precies hoeveel tegels (incl. buffer) we nodig hadden en welke maten handiger waren als tuintegel qua snijranden. De uitwerking is iets anders geworden dan het ontwerp want naarmate we bezig waren met bestraten krijg je weer nieuwe ideeën, zoals die lelijke ruimte-innemende containers weg uit de achtertuin. We zijn erg blij met het resultaat!

Mocht u zelf graag uw tuin willen opknappen en heeft u iets in het hoofd hebben maar het ook graag als ontwerp willen zien. Vraag me gerust naar wat de mogelijkheden zijn.